maanantaina, syyskuuta 27, 2010

Japanin matka 19.-27.9.2010



Aikaisemmilla Japanin matkoillani olen ollut vain Tokiossa. Tällä kertaa pääsin hiukan muuallekin, kun ensimmäisenä päivänä ehdin muutamaksi tunniksi Kamakuraan, joka on vanha temppelikaupunki ja Japanin entinen pääkaupunki noin 1000-luvulta. Sinne pääsee melko helposti Tokiosta paikallisjunalla - matka kestää vain tunnin ja kannattaa ilman muuta. Aikaa kannattaa varata enemmän kuin minulla oli, vähintäänkin koko päivä. Ensimmäiset kaksi kuvaa ovat sieltä ja lisää löytyy Smugmug-galleriastani.


Tokion kuvista ensimmäinen esittelee yhtä japanilaista pikaravintolatyyppiä, ns Udon-baaria, tällä kertaa Shinjukussa. Kannattaa muuten hankkia ennen Tokion matkaa "Tokio Passi" niminen matkaopas, niin mm syömisestä saa paljon enemmän irti. Toinen kuva on BioFach luomumessuilta, missä saksalaisen Laveran osastolla on menossa luomumeikkausdemo. 

Kolmas Tokion kuva on Ginzan tavaratalokadulta, joka pyhäpäivisin nähtävästi suljettiin välillä liikenteeltä. 


Soija on kuvattu Hokkaidolla. Samoin Mount Terumaelta minusta otettu kuva ja viimeinen, samoin Mount Tarumaelta alas Tomakomain satamakaupungin eli Tyynen valtameren suuntaan otettu kuva. Näitä kaikkia aiheita ja muutakin on siis lisää Smugmugissa. 







Ei kommentteja: